EDI handleidingen doe-het-zelf, tuin & dier

EDI-berichten voor orders, pakbonnen, facturen. Maar ook voor de aankondiging, bevestiging en financiële afhandeling van retouren.

Op de site van Global Office is documentatie voor het gebruik te vinden. Dit zijn de internationale standaarden, waar de Nederlandse EDI-standaarden op zijn gebaseerd.

Algemene handleidingen

Wanneer je op een document klikt, verschijnt het inlogscherm voor MijnGS1. Na inloggen begint het downloaden van de handleiding.

Handleiding per EDI bericht

Hieronder vind je de functionele en technische handleidingen. De documentatie bevat handleidingen voor de gegevensuitwisseling op basis van zowel EANCOM als XML.